Mojito Diet icetea

Grønn te, krom og sinetrol
Økt fettforbrenning
Frisk smak av Mojito

MojitoDiet Icetea er en velsmakende iste med smak av mojito. MojitoDiet Icetea blandes med iskaldt vann og gjerne knust is. Rør lett i glasset og drikken er klar. Ønsker du en brusende effekt kan du toppe glasset med litt vann med kullsyre.


MojitoDiet Icetea har evnen til å kunne øke fettforbrenning og på den måten kunne bidra til vektreduksjon. Dette på grunnlag at vi har tilsatt Sinetrol, grønn te og krom.

Sinetrol sitrusekstrakt er en patentert fettforbrenner med dokumentert effekt. Sinetrol sitrusekstrakt er laget av grapefrukt, appelsin og rød appelsin.

Allerede på 90-tallet begynte forskere å forske på slankende effekt hos grønn te, og i disse dager er det flere kliniske studier som har påvist at grønn te har en slankende effekt.

Krom er kjent for å dempe søthungeren samtidig som den virker stabiliserende på blodsukkeret, bedrer insulinvirkningen og reduserer insulinresistensen.

Innta ett glass med MojitoDiet Icetea i stedet for sukkerholdige drikker, slik at kroppens fettforbrenning kan aktiveres gjennom dagen. MojitoDiet Icetea inneholder ikke sukker, men kun det naturlige søtningsstoffet stevia.

Tips og anbefalninger
For et optimalt resultat: Innta ett glass med MojitoDiet Icetea i stedet for sukkerholdige drikker.


Hold deg i aktivitet og du kan gå ned ytterligere kilo.


Ikke stå over frokost, dette er dagens viktigste måltid. Ved å starte dagen med et fornuftig måltid vil du kunne sette i gang forbrenning lettere.


MojitoDiet Icetea er ingen måltidserstatter men, kan hjelpe deg med å unngå usunne mellommåltider/drikker. Dermed kan du minske kaloriinntaket ditt.


Pga MojitoDiet Icetea inneholder Sinetrol kan du bruke denne i stedet for andre energidrikker.


MojitoDiet Icetea kan brukes av alle som tåler sitrusfrukter.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes av gravide og ammende.

Ingredienser:
Fruktose,inulin,Sinetrol®sitrusekstrakt,aroma,
grønn te ekstrakt(camellia sinensis)surhets-
regulerendemiddel(sitronsyre),antiklumpemiddel
(silisiumdioksid),fargestoff(klorofyll),
søtstoff(steviolglykosid),kromklorid

Innhold per døgndose:  1 ts (5g)
Sinetrol® Sitrusekstrakt     100 mg
Grønn te ekstrakt                 50 mg 
Krom.......40µg  (100 % av ref.verdi)

Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 199,- per måned

Bestill i dag


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 199,- per måned