Rosenrot forte

Inneholder hele 6000 mg tørket rot i en dagsdose

Gir overskudd og energi

Øker sexlysten for begge kjønn

Minsker mengden av stresshormoner

Bedrer oksygenopptaket og prestasjonsevnen

Normaliserer blodtrykket

Roten til alt godt

Rosenrot, også kalt arktisk rot, er en viltvoksende medisinplante som har vært kjent i Norge helt tilbake til middelalderen. Rosenrot har vært brukt i folkemedisinen i mer enn 3000 år. Listen over rosenrotens gode egenskaper blir stadig lengre: Den er hurtigvirkende og effektiv, den gir bedre hukommelse og økt konsentrasjon. Den øker den fysiske og mentale prestasjonsevnen, og den bedrer toleransen for stress. Den bidrar til å normalisere blodtrykket, blodsukkernivået og kolesterolmengden i blodet, og den er en sterk antioksidant.

Rosenrot er en av 11 plantearter i verden som det er påvist har en adaptogen virkning.  Av disse er det kun tre planter som tifredsstiller alle krav til et adaptogen og disse er schisandra, russisk rot og rosenrot.

Adaptogen Virkning

Adaptogene planter har evnent til å tilpasse sin virkning etter kroppens behov, og hjelper kroppen med stressmestring og for en optimal helse.

Rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea), maltodekstrin, fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), antioksidant (alfa-tokoferol).

Anbefalt dosering: 2 tabletter daglig

Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold per døgndose:     2 tabbletter

Rosenrot ekstrakt 10:1.....600 mg (1%salidroside/1%rosavin)Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.

Bestill en prøveboks med Rosenrot forte.
1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 209,- per måned

Bestill i dag

Bestill en prøveboks med Rosenrot forte.
1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 209,- per måned

Relaterte produkter

Prosta forte

Hjelper mot hyppige vanlatningsbehov om natten og bidrar til økt lyst og evne

Curcumin Forte

Curcumin i fra gurkemeie tilsatt svart pepperekstrakt for økt opptakelighet