Vitamed AS så dagens lys i 2004, og har i løpet av disse årene blitt en av de mest kjente aktørene på det norske helsekostmarkedet.

Siden dag én har vårt fokus vært rettet mot å utvikle ny vinnende kvalitetsprodukter, bestående utelukkende av naturlige innholdsstoffer med en dokumentert positiv effekt i kroppen.

Når vi utvikler og lanserer et produkt tar vi alltid utgangspunkt i behovene til deg som kunde. Vi ser på studier som er gjort, vi konsulterer retningslinjene fra European Food Safety Authority (EFSA) og vi involverer produsenten vår i prosessen, da disse også sitter på mye god ekspertise.

Vi blir mer og mer opptatt av god ernæring og helse og av å leve så sunt som mulig. Til tross for det har vi aldri spist så mye ferdig bearbeidet mat som nå. Maten vi spiser i dag, har gått gjennom en lang og tidkrevende prosess i motsetning til før, da vi bearbeidet mesteparten av råvarene våre hjemme.

Da sier det seg selv at næringsinnholdet i maten også har blitt forandret. Mye av den næringen vi burde ha fått i oss gjennom mat, får vi ikke lenger. Med den travle hverdagen vi har i dag, sier det seg selv at det ikke er så lett å oppfylle ønskene våre knyttet til et sunt og variert kosthold.

Skal man få i seg anbefalt dose av omega-3, må man for eksempel spise fet fisk minimum tre ganger i uken.

Dette kan vi gjøre noe med: Vi kan sørge for et daglig inntak av kosttilskudd i tillegg til et sunt kosthold. Regelmessig bruk av kosttilskudd vil føre til at du får en sunnere og friskere hverdag.

Vi i Vitamed er opptatt av å gi deg den beste kvaliteten på slike produkter.

Det viktigste for oss er å gjøre deg som kunde trygg på oss som leverandør.