Warning: Undefined property: stdClass::$ArtikkelBeskrivelse in /customers/9/9/e/cp6u3w745/webroots/r999737/artikkel.php on line 15 Vitamed > Ønsker du en gyllen Brunfarge

Ønsker du en gyllen Brunfarge

Betakaroten naturlig

Betakaroten naturlig er et naturlig kosttilskudd som er med på å stimulere pigmentdannelsen i kroppen din, noe som vil gi deg en dypere brunfarge ved soling.
Betakaroten naturlig er fremstilt av den grønne mikroalgen saltvannsalgen Dunaliella salina. Den inneholder fotosyntetiske pigmenter. De to viktigste er: klorofyll (grønt) og caroten (gult). Det som er mest bemerkelsesverdig ved denne algen er at den har det høyeste prosentvise innholdet av betakaroten.

Derfor blir du brun

Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten naturlig sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

Gunstig for deg med lys hud

For deg som har lys hud og lett blir solbrent kan inntak av betakaroten være med på å redusere sjansen for solbrenthet ettersom betakaroten bekjemper frie radikaler som skader huden ved soling. Dette kan hjelpe deg med lys hud å opparbeide en pen brunfarge og gjøre huden mer mottakelig for sol.

Gunstig for de med soleksem

Har man lett for å utvikle soleksem kan betakaroten være med på å redusere risikoen for dette på en effektiv måte.