Betakaroten

100% naturlig kosttilskudd
Stimulerer pigmentdannelsen
Styrker immunforsvaret
Naturlig brun
Reduserer faren for soleksem
Kraftig antioksidant
Bevar fargen lenger

Betakaroten naturlig
Betakaroten naturlig er et naturlig kosttilskudd som er med på å stimulere pigmentdannelsen i kroppen din, noe som vil gi deg en dypere brunfarge ved soling.
Betakaroten naturlig er fremstilt av den grønne mikroalgen saltvannsalgen Dunaliella salina. Den inneholder fotosyntetiske pigmenter. De to viktigste er: klorofyll (grønt) og caroten (gult). Det som er mest bemerkelsesverdig ved denne algen er at den har det høyeste prosentvise innholdet av betakaroten.

Derfor blir du brun
Betakaroten omgjøres i kroppen og lagres i hudcellene hvor de setter fart på dannelsen av kroppens egne fargepigmenter (melanin). Flere fargepigmenter betyr en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Kroppens underhudsfett farges ved hjelp av betakaroten, og resulterer i at man ser brun ut. Betakaroten naturlig sørger for at brunfargen blir jevnere, dypere og varig, selv for mennesker som vanligvis føler de ikke får nok utbytte av solingstiden.

Gunstig for deg med lys hud
For deg som har lys hud og lett blir solbrent kan inntak av betakaroten være med på å redusere sjansen for solbrenthet ettersom betakaroten bekjemper frie radikaler som skader huden ved soling. Dette kan hjelpe deg med lys hud å opparbeide en pen brunfarge og gjøre huden mer mottakelig for sol.

Gunstig for de med soleksem
Har man lett for å utvikle soleksem kan betakaroten være med på å redusere risikoen for dette på en effektiv måte.

Ingredienser:
Soyaolje, gelatin, naturlig betakarotenkompleks, stabilisator (glyserol), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Anbefalt dosering: 1 kapsel daglig
Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold per døgndose 1 kapsel
Betakaroten 3mg
- Hvorav Vitamed A (RE) 1,5mg

1 boks inneholder 60 stk kapsler (beregnet for 2 mnd)

Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.

Bestill en prøveboks med Betakroten Naturlig
1 boks 2 mnd kr 129,-
Videre kr 298,- per 2 mnd

Bestill i dag

Bestill en prøveboks med Betakroten Naturlig
1 boks 2 mnd kr 129,-
Videre kr 298,- per 2 mnd