CLA Trippel-Te

Tilsatt jod, som bidrar til økt forbrenning
Reduserer fettlagring
Blokkerer opptaket av fett i fettcellene
Består av grønn, svart og hvit te
Reduserer appetitten
Hindre tap av muskelmasse
Fremkaller en følelse av metthet
Frigi fett fra fettlagrene

CLA er en flerumettet fettsyre som finnes i to forskjellige former, og som forekommer naturlig i melk og kjøtt. Fettsyren dannes når storfe spiser og fordøyer gress. CLA kan også fremstilles i fra ulike planteoljer. Det pågår en rekke studier med CLA på dyr og mennesker for å avdekke fettsyrens funksjoner. Mye tyder på at inntak av CLA kan ha positiv virkning på forebyggelse av overvekt og slanking, blant annet ved at CLA stimulerer forbrenningen av fett og bevarer musklene.

CLA kan påvirke balansen mellom muskler og fett i kroppen ved å:
Blokkere opptaket av fett i fettcellene
Redusere fettlagring
Frigi fett fra fettlagrene
Hindre tap av muskelmasse

Bruk av CLA samtidig med et vektreduksjonsprogram bestående av redusert kaloriinntak og økt fysisk aktivitet vil redusere kroppsfettet og bevare – muligens også øke – muskelmassen. Jo mer man trener, desto mer fett forbrennes i muskelcellene. CLA hjelper til med å bringe fettet til muskelcellene, din jobb er å fullføre fettforbrenningen ved å stimulere muskelcellene ved hjelp av trening.

Hvorfor trippel-te?
Trippel-te består av grønn, svart og hvit te. Egenskapene til trippel-te er at den reduserer appetitten ved at den fremkaller en følelse av metthet, som hindrer at man føler seg sulten hele tiden. Utover dette stimulerer CLA trippel-te oksidasjons-(forbrennings-)prosessen, selv når du ikke er fysisk aktiv. Denne effekten gjør det mulig å brenne ekstra kalorier så å si gratis. Siden ingen trening er nødvendig for å forbrenne disse kaloriene, blir energien frigjort som varme. Konsekvensen av dette er at kroppens varmeproduksjon øker.

Mindre fedme i Østen!
I Østen har de en lang tradisjon for å drikke te. Mange mener at dette er en av årsakene til at fedme er mindre utbredt i Østen.
Forskere har nå bevist at te kan hjelpe folk med å gå ned i vekt, skriver China Daily. Gjennom undersøkelsen, som tok fem år, fant forskerne fem nye gener som er relatert til fedme. Samtidig fant de ut at stoffet polyphenol, som er i te, kan hjelpe mot fedme.

 

Ingredienser:
Konjugert linolsyre (CLA), gelatin, te ekstrakter (Camellia sinensis), stabilisator (glyserol, silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (bivoks), kaliumjodid.

Anbefalt dosering: 4 kapsler daglig
Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold per døgndose:                         4 kapsler
CLA (konjugert linolsyre)......................1120 mg
Grønn, svart og hvit te ekstrakt.............  240 mg
Jod......................................................150 μg (100% av ref. verdi)

1 boks med CLA-trippel te inneholder 120 stk kapsler og er beregnet til 1mnd.Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 299,- per måned

Bestill i dag


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 299,- per måned