K2 Naturlig

K2 Naturlig inneholder naturlig vitamin K2 fra natto med kalsium og vitamin D.

K2 Naturlig bidrar til å opprettholde normal benbygning, transportere kalsium fra blodet og ut i skjelettet, normale kalsiumnivåer i blodet og til å støtte muskelfunksjon og immunforsvaret normale funksjon.

Samspillet mellom vitamin D og vitamin K2 fører blant annet til at kalsium løsner fra blodåreveggene og bindes til benmassen, der det egentlig hører hjemme. K2 er et vitamin man generelt får for lite av fra «vestens» kosthold. De fleste mennesker vil ha god helsegevinst av å øke inntaket av vitamin K2 ved å endre eller tilpasse nye kostvaner, eventuelt inkludere K2 i sitt daglige kosttilskudd

Professor Jan Oxholm Gordeladze ved Universitetet i Oslo forteller til KK.no http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/dette-vitaminet-gir-økt-forbrenning-av-fett-36534 at forskere nå har vist at K2 er viktig for mange kroppsfunksjoner, både når det gjelder å sørge for god helse og behandling av en rekke sykdommer som benskjørhet, hjerte- karsykdommer, overvekt og kreft.


Vitamin D
Mangel på vitamin D, også kalt “solskinnsvitaminet” fordi det dannes når huden din blir utsatt for sollys, svekker immunforsvaret og øker risikoen for å bli forkjølet eller få luftveisinfeksjoner betraktelig. I tillegg kan mangel på vitamin D føre til benmassetap. Dette kan imidlertid motvirkes ved å ta vitaminet som kosttilskudd.

Kalsium
Kalsium er viktig som byggesten i skjelettet. Men det er også av stor betydning for normal funksjon av en rekke celletyper i kroppen, blant annet nerveceller og muskelceller

Alle trenger kalsium til skjelettet sitt.Kalsium er viktig for skjelettet. Allerede fra fosterstadiet brukes kalsium til oppbygging av ben og tenner. Men  fra 30-årsalderen begynner benmassen så smått å minske hos både menn og kvinner. På grunn av hormonendringer i overgangsalderen økes tapet av benmasse hos kvinner som har passert denne alderen, og hvis tapet blir for stort har man lettere for å få brudd.
Jo eldre man er, desto dårligere er kroppens evne til å ta opp kalsium. Eldre mennesker tar kanskje bare opp ca. 20% av det tilførte kalsiumet, mens et spedbarn tar opp 60-80%. Jo mer benmasse en kvinne har bygget opp de første 30 årene av sitt liv, desto mer har hun i prinsippet å tære på når tapet av benmasse økes i og etter overgangsalderen.
Noen mennesker har større risiko for å få for lite kalsium i skjelettet enn andre. Kost, mosjon, røyking, medisinbruk og arvelige anlegg har stor påvirkning på behovet for dette. For lite kalsium i skjelettet gir ikke umiddelbart noen symptomer, men kan føre til økt fare for å brekke armer eller ben.

Kalsiumkarbonat, fortykningsmiddel (cellulose), inulin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid),
fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), menakinon-7, overflatebehandlingsmiddel
(hydroksypropylmetylcellulose), kolekalsiferol.

Anbefalt dosering: 2 tabletter daglig

Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Innhold per døgndose            2 tabletter
Kalsium................................500 mg (62%)*
Naturlig vitamin K2................  45 μg (60%)*
Vitamin D...............................5μg (100%)*
*av referanseverdi

1 Boks inneholder 120 tabletter(beregnet for 2 mnd)

Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 39,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.

Bestill en prøveboks med K2 Naturlig
1 boks 2 mnd kr 149,-
Videre kr 329,- per 2 mnd

Bestill i dag

Bestill en prøveboks med K2 Naturlig
1 boks 2 mnd kr 149,-
Videre kr 329,- per 2 mnd

Relaterte produkter

Selolje kapsler

Høykonsentrert Omega-3 med de esensielle fettsyrene EPA,DHA og DPA

Selolje Flytende

Seloljeflytende er en smaksnøytral olje inneholder store mengder med omega-3-fettsyrer.

Curcumin Forte

Curcumin i fra gurkemeie tilsatt svart pepperekstrakt for økt opptakelighet