Fema Forte

Bra for hud, hår, negler og slimhinner.
Havtorn er rik på vitamin C som igjen er med på å bidra til immunsystemets normale funksjon.
Gunstig mot overgangsplager.
Inholder K2 som er gunstig for knokler og bein.

Fema forte består av havtornolje, soya, biotin og vitamin K2 .

Biotin har en rekke viktige funksjoner i kroppen. Vitaminet er viktig for cellevekst,det fungerer som en katalysator i syntesen av fettsyrer og hem-oglobin, det bidrar i opptaket av makronærings-stoffer som fett, karbohydrater og protein, og hjelper til med forbrenningen av fett og amino-syrer. Biotin er også viktig i nedbrytingen av glyko-gen, det bidrar i en rekke metabolske reaksjoner i kroppen i forbindelse med overføring av karbon-dioksid og det aktiverer flere bakteriekjempene enzymer. I tillegg er biotin med på å opprettholde normalfunksjonen i nervesystemet,og er et viktig vitamin for hud,hår,negler og slimhinner

Havtornolje

Havtorn er et veldig unikt bær som har et høyt inn-hold av de gunstige flerumettede fettsyrene omega-3- og 6, og er også rik på mange vitaminer.Innholdet av vitamin C i ett lite bær tilsvarer innholdet av vitamin C i en hel appelsin. Havtorn  inneholder også ulike former for vitamin B:B1, B2, B3, B5, B6, B12 og vitamin A, E og K, 7 ulike flavonoider, kar-oten, folsyre, samt mineraler og sporstoffer som blant annet fosfor, kalium, kalsium, kobber, mangan, magnesium, natrium, jern og sink.

HAVTORN FOR EN VAKKER HUD

Havtornolje ser ut til å kunne bidra til en normal vakker hud.Undersøkelser viser også at oljen kan være fin for aldrende hud.Årsakene til dette er blant annet den høye konsentrasjonen av de gunstige og essensielle fettsyrene omega-3 og 6 og det høye innholdet av antioksidanter.

Soya en rik kilde til naturlig Østrogen uten bivirk-ninger.

Når en kvinne blir 40-50 år begynner en forandring i kroppens hormonproduksjon og eggcelleproduk-sjon.Overgangsalderen kjennetegnes av en uregel-messig menstruasjon og en rekke andre mulige plager som hetetokter, tørrhet i skjeden og humørsvingninger. Årsaken til det hele ligger i reduksjonen av østrogen i kroppen.For lite østrogen fører også til større fare for benskjørhet som er et økende problem.

Kroppen trenger mer vitamin K2

Forskning fra Universitetet i Oslo (UiO) viser at vitaminet K2 styrker beinvevet ved betennelser. Professor Jan Oxholm Gordeladze mener de fleste vil ha nytte av å få opp nivået av K2 i kroppen, og forteller om flere gunstige effekter av K2.
Gordeladze forteller at man i dag har gode bevis for at K2 virker på flere måter og at et økt inntak kan ha mye å bety for folkehelsa. Det er også vist at K2 kan beskytte mot åreforkalking. Fibroblastene, de elastiske cellene i blodårene, blir også påvirket av betennelser. De kan begynne å nedfelle kalk, som kan gi uønsket åreforkalkning. Tilførsel av K2 kan forhindre dette. Det samme gjelder også for såkalte vaskulære interstitielle celler (VICs) i hjerteklaffer, som slutter å danne kalk og dermed kan bevare en optimal pumpeeffekt i hjertet.
Gordeladze mener at det alltid har vært mangel på K2 i befolkningen i Norge. Han understreker at de som må ta kalsiumtilskudd, bør ta K2 i tillegg. K2 hjelper kroppen å fjerne kalsiumet fra bløtvev og dirigere det ut til skjelettet

Ingredienser:
Havtornolje,gelatin,soyaekstrakt(Glycine max*),
konsistensmiddel(glyserol,silisumdioksid),
overflatebehandlingsmiddel(bivoks),
menakinon,D-biotin. *utvunnet av GMO fro soya

Innhold per døgndose:    1 kapsel
Havtornolje              500 mg
Hvorav:
 Omega-9                  116 mg
 Omega-7                   67 mg
Soyaekstrakt             100 mg
-hvorav isoflavoner      40 mg
Biotin                  50µg(100*)
Vitamin K2           25µg (33*)
 
* % av referanseverdi RDI  

Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.


1 boks 2 mnd kr 139,-
Videre kr 369,- per 2 mnd

Bestill i dag


1 boks 2 mnd kr 139,-
Videre kr 369,- per 2 mnd

Relaterte produkter

Nattlys forte

Nattlys er en rik kilde for GLA og andre essensielle omega-6-fettsyrer som kroppen selv ikke produserer

Betakaroten

En sikker og naturlig kilde til betakaroten

K2 Naturlig

K2 Naturlig inneholder naturlig vitamin K2 fra natto med kalsium og vitamin D.