Ginseng total

Gir overskudd og energi
Inneholder 24 forskjellige
Vitaminer og mineraler som
bl.a. (vitamin C, vitamin D,
vitamin B-12, Magnesium, Jern
Kalsium osv.)

Vitamin C  bidrar til normal kollagendannelse,
som har betydning for bruskens normale funksjon.
samt vitamin C og D bidrar til
immunsystemets normale funksjon.

Vitamin D  bidrar til å opprettholde normal
muskelfunksjon.

Ginseng er en medisinplante som har vært brukt i tradisjonell kinesisk medisin og i østasiatiske land i mer enn 5000 år. Det latinske navnet på asiatisk ginseng er Panax ginseng. Panax er hentet fra gresk og betyr «kurerer alt». Kort sagt er ginseng beskrevet som en kilde til helse, styrke og lykke. Listen over ginsengs gode egenskaper er lang: dempe stress, styrke konsentrasjonen og øke den fysiske og mentale yteevnen. Den fungerer som et generelt styrkende middel, gjenoppretter kroppslig balanse og øker motstandskraften mot stress og sykdommer. Ginseng fungerer også som et afrodisiakum.

Dokumentert effekt
Ginseng har vært grundig utforsket i Kina, Japan, Korea, Russland og mange andre land de siste 20–30 årene. De bemerkelsesverdige adaptogene egenskapene er blitt dokumentert. Forsøk viser at ginseng i utpreget grad øker kroppens kapasitet til å klare sult, ekstreme temperaturer og mentalt og emosjonelt stress. Videre har ginseng en beroligende effekt når kroppen krever søvn.

Like bra som medisiner
Forskerne har gitt daglige kosttilskudd til 279 mennesker i forskjellig alder som ofte ble forkjølet. Halvparten av deltakerne fikk et vanlig ginsengekstrakt, mens den andre halvparten fikk placebopiller uten innhold.
Undersøkelsen, som gikk over fire måneder, viser at deltakerne som fikk ekte ginsengtilskudd, hadde over halvert risiko for å bli forkjølet i perioden, sammenliknet med placebogruppen. De som allikevel ble syke, rapporterte om mindere symptomer og færre sykedager enn vanlig.
Et regelmessig inntak ginsengekstrakt kan redusere risikoen for å bli forkjølet og fører til færre forkjølelser hos de som blir syke. Antallet sykedager reduseres, og forkjølelsessymptomene blir mildere.
Resultatene våre kan sammenliknes med effekten av kjente legemidler som brukes mot forkjølelse og influensa. Tidligere undersøkelser har også vist at et slikt tilskudd kan redusere risikoen for influensa hos eldre mennesker med 89 prosent. Ginseng ser derfor ut til å være et velegnet naturmiddel mot infeksjoner i øvre luftveier, skriver forskerne i sin rapport.
Undersøkelsen er publisert i legetidsskriftet The Canadian Journal of Medicine.

Vitamed AS har brukt ginseng som et utgangspunkt og tilført den anbefalt døgndose av alle vitaminer og mineraler. Ginsengen gjør at kroppen lettere tar opp vitaminene og mineralene. Dette har gitt oss et komplett kosttilskudd som vi har fått meget gode tilbakemeldinger på.

Dosering 2 tabletter daglig
oppbevares utilgjengelig for barn
 
Innhold pr tablett:
Panax Ginsengekstrakt    120 mg
(100 mg ginsenosider)
Constituentia q.s        255 mg
Mikro Cellulose, magn.stearat,fennikelaroma
 
Vitaminer: C-vit 50mg,E-vit 7,5 mg,B3-vit 8 mg,
B5 vit 3,75mg,B6-vit 1mg,B2 Vit 0,7mg,
B1 vit 0,6mg,Biotin 56µg,A-vit 375µg,
Folsyre 50µg,K-vit 50µg,D-vit 2,5 µg,
B-12-vit 2,25µg.
 
Mineraler:Kalium 12,5mg,Kalsium 12,5mg
Fosfor 12,5mg Magnesium 12,5mg,
jern 6,75mg,Sink 6,25mg, Mangan 1,25mg,
kopper 1mg, Jodd 50µg,Krom 31,2µg,Selen 25µg
Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 39,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 249,- per måned

Bestill i dag


1 boks 1 mnd kr 99,-
Videre kr 249,- per måned