Trippel-te

Inneholder Grønn, Svart og Hvit te
Frisk smak av sitron

Vitamed`s Trippel-te instant består av Svart, hvit og grønn te. Disse 3 forskjellige te typene er kjent for sine unike helsebringende effekter. Te kan på-
virke kroppen, helsen, sjelen og til og med få deg til å minske trangen til søtt.

Kan være vanskelig å velge? 
Hvem har vel ikke lidd mellom valgets kvale når man skal velge, for man har jo hørt at grønn te skal senke kolesterolet, hvit te motvirker væske-
opphopning og svart te skal bidra til styrket immunforsvar. Med Trippel-te instant er dette problemet løst.Her har vår produktutvikler satt sammen en te bestående av svart, hvit og grønn te.

Kan dette smake godt?
Selv om vi har kombinert 3 forskjellige typer te har vi greid å få frem en velsmakende te der man kjenner aromaen i fra tørket te med en forsiktig smak av sitron.

Svart Te
Svart te inneholder mange sunne stoffer, men utmerker seg spesielt pga. det høye innholdet av det sunne te stoffet,flavonoider.Flavonoidene i svart-te beskytter deg mot hjerte-karsykdommer.
Dyreforsøk har vist at flavonoider i den svarte teen gjør det usunne LDL-kolesterolet mer motstands-dyktig mot oksidering.Man vet at oksidert LDL-kolesterol øker risikoen for åreforkalking,fordi kroppen ikke kan regulere effekten av det like godt som LDL i normal form.De sunne stoffene i teen reduserer altså mengden oksidert LDL-kolesterol og forebygger åreforkalking, noe som igjen reduserer risikoen for hjerte-karsykdom. I et klinisk forsøk drakk 14 forsøkspersoner 750 ml svart te om dagen i 4 uker.Etter 4 uker var LDL-kolesterolet blitt betydelig mer motstandsdyktig mot oksidering.

Hvit Te
Blant annet skal den hvite teen kunne motvirke virus og bakterier. Det sies også at den hvite teen er den som er mest effektiv mot forebygging av kreft.
Dette har med måten den hvite teen blir behandlet på. I Kina bruker man hvit te til å senke kroppstem-peraturen, f.eks. hvis man har feber.
Hvit te kan også motvirke væskeopphopning og stimulere tarmsystemet. I Kina mener man også at den milde teen er bra for magen og bør drikkes ofte rett etter et måltid.

Grønn te 
Den grønne teen er vel kanskje den som er mest kjent som en helsebringende te. Grønn te er kjent for at den inneholder ett stoff som heter EGCG.
I 2003 påviste forskere ved Sheffield University at EGCG kan beskytte leddbrusken mot skade ved slitasjegikt. Forskere fra Florida har oppdaget at
EGCG hemmer produksjonen av et protein kalt betaamyloid, som gir hukommelsestap hos mennesker som lider av Alzheimer.
Amerikanske forskere har funnet ut at grønn te øker stoffskiftet og kan hjelpe når man vil ned i vekt. Grønn te inneholder naturlige antihist-aminer som motvirker hevelse og irritasjon som følge av allergi.

Ved å bruke Vitamed`s Trippel Te får du en unik kombinasjon av en helsebringende te og en smakfull opplevelse.

 

 

Innhold pr døgndose:                   2 ts (10g)
Grønn,Svart og Hvit te ekstrakt 360 mg
-hvorav polyfenoler………………..168 mg

Ingerdienser:
Fruktose,inulin, aroma (sitron),grønn, svart og hvit te ekstrakt
(Camellia sin.),antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Anbefalt dosering 1 teskje (5 gram)
i en kopp varmt vann,2 ggr daglig.

Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost.
Oppbevares utilgjengelig for barn

Hver boks innholder 120 g te som tilsvarer ca 24 kopper med ferdigblandet te

Betingelser
Ja takk, jeg ønsker å bli abonnent og send med straks en prøveboks/bokser til introdukjonspris. Som abonnent vil jeg få tilsendt en ny forsendelse hver måned så lenge jeg ønsker det! Jeg er ikke bundet til noen fremtidige kjøp men må gi VitaMed beskjed innen 14 dager etter jeg har motatt min prøveboks/bokser dersom jeg ikke ønsker nye forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter over 18 år og en gang per hustand.

Betaling
Betaling skjer etterskuddsvis og faktura er lagt ved hver forsendelse i en plastlomme på utsiden av pakken. Vennligst benytt vedlagte giro ved innbetaling. Dette sikrer rask og sikker betaling.

Ved utelatt betaling vil du bli belastet med et purregebyr på kr 70,-. Deretter følges vanlige rutiner for inkasso.

Porto
Alle våre utsendelser har et porto og ekspedisjonsgebyr på kr. 43,-.

Reklamasjon/retur
Skulle du ha mottat et produkt som er skadet eller feilekspedert,ber vi deg vennligst sende produktet i retur sammen med fakturaen og en beskrivelse av årsak til retur.

Skulle du som kunde angre kjøpet har du full returrett innen 14 dager.

Pakken må være uåpnet og forsegling ubrutt.

Close
Back to links

Bestill i dag

Trenger kun ditt mobilnummer

Du vil ikke bli ringt opp! Vi vil finne informasjonen om deg fra opplysningen. Er du ikke på opplysningen eller at det står feil informasjon der, vil du få mulighet til å endre dette etter bestillingen.


1 boks 1 mnd kr 199,-

Bestill i dag


1 boks 1 mnd kr 199,-